MENY VÅR 2018

(FLER ÄN 8 PERSONER)

 

 

Vid sällskap med fler än 8personer, behöver ni förbeställa maten. vi önskar att ni väljer 1 alternativ från varje grupp.

Vi tillsätter inte gluten eller laktos i våra maträtter, det hanteras dock i lokalen. För allergi, fråga oss gärna.

 

 

 

FÖRRÄTTER 79

Vit sparris serveras med färgsprakande ängssallad & ripplad citrushollandaise

Lätt halstrad lax serveras med fänkålscrudité, svartaioli & newtkrutong

Carpaccio på serrano eller betor, hyvlad machego, olivolja & ruccola

 

 

varmrätter 195

Halstrad gösfilé serveras med färsk potatis, grön sparris & ramslölsskum

Örtkryddad vårkyckling med ljuvlig polentarisotto, vårprimörer & balsamicosky

Grillad flankstek m potatisterrine, gräddkokt spetskål & karamelliserat äpple

Spetskålsdolme fylld med semitorkad tomat, solros och pumpafrö serveras med säsongens risotto & ramslöksskum

 

 

dessert 75

Eton Mess med säsongens bär, egengjord maräng och lättvispad grädde

Holländsk chokladkaka serveras med rabarberkompott & vaniljglass/ vaniljcrème

 

 

om ni väljer...

 

          3-rätters   315             

                         

dryckespaket  220

 (1 glas bubbel, 2 glas vin/öl).

När ni valt maträtt sätter vi ihop passande dryck till detta.

 

 

 

abonnera newt

 

om ni vill ha en mer privat tillställning på Newt, finns det möjlighet att göra detta på,

Söndagar-torsdag 17-21

fredag-lördag 17-23

 

 

 

 

Vår & studentbufféer för catering  2018

 

 

vårbuffé    275

(ta bort 2 saker, 220)

Isad gazpacho med örtkrutonger

Serranorulle med örtfärskost, tomatmarmelad & frömix

Hikoryrökt lax med citrussallad & avocadocreme

Pepparrostbiff med färskpotatissallad och soltorkadtomatcreme

Primörsallad med fårost, grillad citron och ängssallad

Barbequeglacerad oxbringa serveras med sötpotatis

Rabarberpaj med vaniljcrème & jordgubbar

 

 

studentbuffé     195

Krispig grönsallad med ruccola, mangold, spenat samt säsongens  grönsaker

Nybakat mjukt och hårt bröd serveras med 3 sorters ost

Örtgrillad kycklingfilé

Kall picklad laxfilé med sauce verte

Dijon och honungsmarinerad färskpotatis med grön sparris, kaprisbär och rödlök

Cointreaudoftande drömbrownie med lättvispad vaniljgrädde & myntamarinerade hallon

 

 

karibisk buffé   225

svartpepparstekt ananas

Karibisk skaldjurscocktail med melon, lime & mynta

Cocosstekt ost

Limemarinerad laxrygg serveras med sötpotatis & mangocrème

Calypsokryddad kyckling serveras med kanelkokta linser

Currypicklad fisk serveras med "Dirty rice"

Cocospannacotta med rommarinerad apelsin & granatäpple

 

 

våra snittar

1 sort 32     2 sorter 56           3 sorter 94          4 sorter 117

 

Kycklingballoutine med tomatmarmelad & valnötter

Saltbakad mandelpotatis på fröknäcke med räkor & pepparrotscrème

Kryddbakad laxrygg med wasabicreme & gari på Newtbröd

Serranoskinka med färskost & gravade rotfrukter

Cocktail med räkor, lime & mynta

Picklad kolja "escabeche" med suyabönor & tomat

vegetariskt och(veganskt)

Parmesanfyllda dadlar

Saltbakad mandelpotatis på fröknäcke med avocadocrème

Grillad paprikarulle med färskost & gravade rotfrukter

Tofu "escabeche" med soyabönor & tomat

Grillad ananas med rosépeppar & syrad grädde

 

 

 

Inget tillsatt aktivt gluten eller laktos i våra maträtter, men gluten hanteras i lokalen.

 

Alla priser är inkl 12% moms och utan leverans.

Fraktkostnad 495kr inom tullarna.

Fraktkostnad utanför tullarna 495:- och ytterligare 45kr/mil

Önskas servispersonal: 250kr/h samt ob-ersättning

Faktura över 5000kr betalas 50% a conto 10 dagar före leveransdatum.

Vid betalning av kort eller faktura önskas betalning dagen före eller

senast samma dag som leveransdag