Vi som jobbar på Newt.

Är ett gäng tjejer och killar som alla har det gemensamt att vi vill skapa en plats för både gäster och personal där vi kan trivas och njuta. En unik och personlig restaurang där mötet med gästerna och maten är en viktiga ingredienser för att känna att vi gör något värdefullt.

 


MARIA... 

...är chefen som alltid har bra tips och tankar om hur ....

När Maria berättar  med egna ord låter det så här:

"Min längtan och ambition har alltid varit att bli läkare- att hjälpa människor att må bättre. Men livet, med allt vad det innebär kom i vägen, så jag hoppade av studierna och halkade in i restaurangbranschen och den ständiga förändringen som finns här, passar mig utmärkt! Under alla mina år har jag även passat på att utbilda mig till aerobic instruktör, massör, akupressör, kostrådgivare, näringsterapeut men också kognitiv samtalsterapeut. Alla dess kunskaper sammantaget med mitt entreprenörskap använder jag nu för att skapa en plats, för både gäster och personal att utvecklas och trivas på. Det är av stor betydelse för mig att personalen ska känna sig sedda och motiverade, samt ha en delaktighet i det som händer.

NEWT Food & Bread är för mig en längtan och en dröm som äntligen gått i uppfyllelse, att få dela med mig att det jag fått, så att andra kan njuta av det… Min ambition att bli läkare blev inte som jag tänkt, men essensen av det blev sant. Att hjälpa människor att må bättre. Tack!!"

Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum.